Vi är glada att kunna meddela att vi under våren genomgått en omcertifieringsprocess för ISO 9001 och ISO 14001. Detta är två viktiga internationella standarder som rör kvalitetsstyrning respektive miljöledningssystem.

Omcertifiering inom ISO 9001 och ISO 14001: Förnyad Fokus på Kvalitet och Miljö

Vi är glada att kunna meddela att vi under våren genomgått en omcertifieringsprocess för ISO 9001 och ISO 14001. Detta är två viktiga internationella standarder som rör kvalitetsstyrning respektive miljöledningssystem. För oss representerar detta inte bara ett intyg eller ett klistermärke på väggen – det är ett åtagande att kontinuerligt sträva efter excellens och hållbarhet i allt vi gör.

Varför är detta viktigt?

ISO 9001 är den mest erkända standarden för kvalitetsstyrning i världen. Den garanterar att vi har robusta processer på plats för att säkerställa att varje produkt eller tjänst vi levererar håller högsta möjliga standard. Genom att förnya vårt certifikat visar vi vårt bestående åtagande att ge våra kunder det bästa av det bästa.

ISO 14001 handlar om miljöledningssystem. I dagens värld, där klimatförändringar och miljöskydd är i centrum av globala diskussioner, är det avgörande för företag att ta ansvar för sin inverkan på planeten. Vårt åtagande till ISO 14001 innebär att vi inte bara efterlever alla relevanta miljölagar och förordningar, utan att vi också proaktivt söker sätt att minska vår miljöpåverkan i varje steg av vår verksamhet.

Vad betyder detta för dig som kund?

För det första kan du vara säker på att varje gång du handlar av oss eller använder våra tjänster får du något av hög kvalitet. Vårt ISO 9001-certifikat är en försäkran om detta.

För det andra, när du stöder vårt företag, stöder du också ett företag som tar sitt miljöansvar på allvar. Vårt ISO 14001-certifikat garanterar att vi kontinuerligt arbetar för att minimera vår miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis, när du väljer oss, väljer du kvalitet och hållbarhet. Vi är stolta över vårt åtagande att ständigt förbättra, och vi är tacksamma för ditt fortsatta förtroende och stöd. Vi ser fram emot att tjäna dig med en förnyad passion för kvalitet och miljömedvetenhet!